Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kursprov i engelska 7

Nyhet: 2015-11-11

Under våren 2016 publiceras ett nytt kursprov som prövar reception, interaktion och produktion. Syftet med provet är att stödja en likvärdig och rättvis bedömning och betygssättning. Provet är inte obligatoriskt. Provet kommer att distribueras via Bedömningsportalen.

De receptiva och skriftliga delproven kan genomföras tidigast den 8 april 2016. De skolor som genomför dessa delprov under dagen den 8 april får bästa förutsättningar för tillförlitliga provresultat. Elev- och lärarmaterial finns tillgängliga för lärarna senast kl. 12.00 den 5 april 2016. Det muntliga delprovet är inte tidsbundet och kan alltså genomföras vid annat tillfälle under terminen. Underlaget för det muntliga delprovet kommer att vara tillgängligt fr.o.m. den 7 mars 2016. För att få åtkomst till provet krävs inloggning. Det är rektorn som förser lärare med inloggningsuppgifter till bedömningsportalen.

Läs mer i Bedömningsportalen om provet och hur det kan genomföras på skolan

Se även information på våra sidor om Engelska 7

AV:

Genvägar NAFS

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-09-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?